Hesabım
    Sofia Vergara, ‘Griselda’da Kokain Kraliçesi Rolünde

    Netflix dizisinden ilk görsel yayınlandı

    Kolombiyalı kokain kraliçesi Griselda Blanco, Sofia Vergara'nın performansıyla Netflix'e geliyor. “Modern Family” yıldızı, streaming platformuyla yaptığı genel anlaşma kapsamında “Narcos” dizi sorumlusu Eric Newman tarafından yönetilen mini dizi “Griselda”nın başrolünü ve yapımcılığını üstleniyor. Netflix'in "Griselda" dizisine ilk bakışta, Vergara'nın Blanco'ya dönüşümünü görüyoruz.

    Dizinin resmi açıklamasına göre, "Griselda", tarihin en karlı kartellerinden birini yaratan anlayışlı ve hırslı Kolombiyalı iş insanı Griselda Blanco'dan ilham alıyor. Kendini adamış bir anne olan Blanco'nun çekicilik ve beklenmedik vahşiliğin ölümcül karışımı, onun aile ve iş arasında ustaca gezinmesine yardımcı oldu ve geniş çapta 'Godmother' olarak tanınmasına yol açtı.

    Vergara'nın Griselda unvanına sahip olduğu proje, Latin World Entertainment'ta sekiz yıldır geliştiriliyor. Kolombiyalı yerli Andrés Baiz, sınırlı dramanın altı bölümünün tamamını yönetecek ve aynı zamanda ortak yapımcılar ve yazarlar Ingrid Escajeda ve Doug Miro ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapacak. Vergara, yaklaşmakta olan rolü hakkında şunları söyledi: “Griselda Blanco, hayattan daha büyük bir karakterdi,  acımasız ama dahiyane taktikleri, hakkında çok şey bildiğimiz kötü şöhretli diğer kralların çoğundan yıllar önce milyar dolarlık bir imparatorluğu yönetmesine izin verdi." dedi.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca, Alberto Guerra (“Narcos: Mexico”), Vanessa Ferlito (“NCIS: New Orleans”), Alberto Ammann (“Narcos”), Christian Tappan (“The Great Heist”), Diego Trujillo (“Metastasis”), Paulina Davila ( “Luis Miguel”), Gabriel Sloyer (“Narcos”), Juliana Aidén Martinez (“Black List”), Martin Rodriguez (“Detrás de la verdad”) ve José Zúñiga (“American Crime Storyi, Versace”) yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top