Hesabım
    ‘The 100’ Prequel Dizisi İptal Olabilir

    The CW, projeye devam edecek mi?

    İki yıl boyunca gidip gelen, The 100'ün öncesi anlatan dizi projesi artık resmen CW'de ilerlemiyor. The 100 geliştirici/yönetici yapımcısı ve showrunnerı Jason Rothenberg'in tasarladığı ön hikaye, The CW dramasının yedinci ve son sezonunun ardından yayınlanmak üzere planlandı ve Ekim 2019'da yeşil ışık yakıldı. Daha sonra pandemi şartları planları bozdu.

    Proje, Mayıs 2020'de seriye gitmedi ama yaşamaya devam etti. Deadline'ın haberine göre, The 100 prequel dizisi için açılıp kapanan senaryo, CW ve HBO Max'te ortak bir çalışmaydı. Bu senaryo, proje için izlenen yol olarak kaldı. Bu yılın mayıs ayında gelen son güncellemede, CW başkanı Mark Pedowitz hayranlara umut verdi.

    The CW'nin önceden yaptığı basın görüşmesi sırasında tartışmaların devam ettiği söylendi. Orijinal serideki olaylardan 97 yıl öncesini konu alan ön bölüm, dünyanın sonuyla başlayacaktı. Dünya'nın insan nüfusunun çoğunu yok eden bir nükleer kıyamet ve tehlikeli bir durumla başa çıkmayı öğrenirken hayatta kalan bir grubu takip edecekti. Bu grup, yeni ve daha iyi bir toplum yaratmak için savaşacaktı ama bu olmayacak gibi gözüküyor.

    WBTV'nin projesini başka bir yerin satın alıp almayacağı belli değil. The 100 spin-off projesi için hala bir umut var ve bekleyen milyonlarca hayran var. Orijinal serideki 7 sezonun macerası Eylül 2020'de tamamlandı. Dizi, aralarında Emmy Ödülleri de bulunan 11 ödül ve toplam 44 adaylık sahibi olarak kayıtlara geçti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top