Hesabım
    "Legally Blonde" Dizisinin Ayrıntıları Belli Oldu: Elle Liseye Dönüyor!

    "Elle" adlı dizi, Reese Witherspoon'un canlandırdığı ikonik Elle Woods'un lise yıllarını anlatacak.

    Netflix

    Reese Witherspoon ve Amazon MGM Studios, Prime Video'da yayınlanacak olan "Legally Blonde" (Bu Nasıl Sarışın) film serisinin ön bölümü olan "Elle" dizisini duyurdu.

    Haber, stüdyo şefi Jennifer Salke, Witherspoon ve köpek Bruiser tarafından Amazon'un gelecek projelerinden detayları paylaştığı sunumunda duyuruldu.

    Nisan ayının başından bu yana çalışmaları devam eden dizi, 1990'larda lise öğrencisi olan Elle Woods'un başlangıç hikayesi olarak tanımlanıyor. Dizide onu tanıdığımız ve sevdiğimiz ikonik genç kadına dönüştüren yaşam deneyimlerini öğreneceğiz. Proje için henüz oyuncu seçimleri yapılmadı.

    Laura Kittrell (Insecure) diziyi yaratmasının yanı sıra Witherspoon, Lauren Neustadter, Lauren Kisilevsky ve Marc Platt'la birlikte yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor. Witherspoon yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    "Bu dizi için gerçekten daha fazla heyecanlı olamazdım! Hayranlar, Elle Woods'un gençliğinde kendine özgü kişiliği ve yaratıcılığıyla, yalnızca sevgili Elle'mizin yapabileceği şekilde kendi dünyasında nasıl gezindiğini öğrenecek. Bundan daha iyi ne olabilir? Bu hayalimi gerçekleştirdikleri için Prime Video ve Hello Sunshine'daki inanılmaz ekiplere ve muhteşem yazarımız Laura Kittrell'e son derece minnettarım. Legally Blonde geri döndü!"

    Witherspoon'un Hello Sunshine yapım şirkteti daha önce Prime Video için "Daisy Jones and the Six"in yapımcılığını üstlenmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top