Hesabım
    Sylvester Stallone Başrollü "Tulsa King"de 2. Sezon Çekimleri Başladı

    Paramount+'ın Sylvester Stallone liderliğindeki hit dizisinde yeni sezon çekimleri başladı.

    Paramount+

    Sylvester Stallone liderliğindeki "Tulsa King" dizisinin, Paramount+'ta izlenme rekoru kıran ilk sezonunun gösteriminin üzerinden neredeyse bir buçuk yıl geçti. Stallone şimdi, dizinin 2. sezonu için General lakaplı mafya lideri Dwight Manfredi olarak geri dönmeye hazırlanıyor.

    Taylor Sheridan imzalı hit suç dizisi "Tulsa King"in 2. sezon prodüksiyonu resmi olarak başladı. Çekimler Oklahoma ve Atlanta arasında gerçekleşecek ve beş kez Emmy adayı ve "Halo" dizisinin yönetmeni Craig Zisk kamera arkasına geçip yönetici yapımcılığını üstlenecek.

    "Tulsa King" 1. Sezon, sonunda hapisten çıkıp Tulsa'ya sürgün edilen ve artık inanmadığı mafya ailesinden ayrı olarak yeni ortamında kendi suç imparatorluğunu yeniden inşa etmeye başlayan Manfredi'yle tanıştırdı.

    Düz ve dar görüşlü bir şekilde, hızla yeni bir ortak ekibi toplar ve girişimini genişletmek için hamleler yapmaya başlayarak bu beklenmedik suçlular grubuyla yakın bir bağlantı kurar. Manfredi, görüşmediği kızıyla yeniden bağlantı kurmaya çalışırken dizi, aile dramına da karışıyor.

    Her ne kadar 2. sezonun konusu hakkında hiçbir ayrıntı verilmemiş olsa da, hikayenin ATF ajanı Stacy Beale'in (Andrea Savage) Dwight'ı yetkililere teslim ettiği ilk sezonun büyük final heyecanını takip etmesi gerekecek.

    Stallone ve Savage'ınn yanı sıra Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, Garrett Hedlund ve Dana Delany de geri dönen oyuncular arasında yer alıyor. Dwight'ın küçük kız kardeşi Joanne ve kızı Tina'yı canlandıran Annabella Sciorra ve Tatiana Zappardino da 2. sezon için düzenli oyuncu kadrosuna terfi ettiler.

    "Tulsa King" 2. sezon için henüz bir yayın tarihi belirtilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top