Hesabım
    "Squid Game" 2. Sezonu Bekleyenlere Müjde!

    Netflix dizinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağını duyurdu.

    Netflix

    "Squid Game" hayranlarına müjdeli haber geldi; Netflix'in popüler Kore dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu bu yıl içinde yayınlanacak.

    Yayın devi, üç aylık mali raporunun ardından gönderilen bir yatırımcı mektubunda 2024 takvimini duyurdu ve "Squid Game", "The Diplomat" ve "Empress"in ikinci sezonlarının, "Bridgerton"ın üçüncü sezonuyla birlikte bu yıl geleceğini doğruladı.

    Yeni sezon, 17 Eylül'de Netflix'te ilk kez gösterime girdikten yaklaşık üç yıl sonra gelecek. Kısa sürede küresel bir fenomen haline gelen "Squid Game"in ilk sezonu 28 günde 1,65 milyar saatin üzerinde izlenme sayısına ulaştı. Yayınlandığı anda Netflix'in 100 milyon üye tarafından izlenme sayısını aşan ilk dizisi oldu ve toplam 265 milyonun üzerinde izlenmeyle, platformun en çok izlenen İngilizce olmayan dizisi konumunu hala koruyor.

    İkinci sezonda kadroya eklenen yeni oyuncuların yanı sıra Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo gibi oyuncuların da rollerine geri dönmesi bekleniyor. Hwang Dong-hyuk, dizinin kısa süre içinde prodüksiyona başlayacak olan ikinci sezonunun yönetmenliğine ve yönetici yapımcılığına geri dönüyor.

    İkinci sezonun kesin yayın tarihi şimdilik belli değil ancak çekimler bu yıl içinde yapılacağından yıl sonunda yayınlanması muhtemel görünüyor.

    Haber, Netflix'in geçen yılın son çeyreği için 13 milyon yeni abone bildirdiği bir dönemde geldi; bu, pandeminin başladığı 2020 yılının ilk çeyreğinin ardından abone kayıtlarında şimdiye kadarki en iyi ikinci çeyrek oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top