Hesabım
    "Euphoria" Yıldızı Angus Cloud Hayatını Kaybetti

    25 yaşındaki genç oyuncunun intihar etmiş olabileceği düşünülüyor.

    .

    HBO'nun beğenilen dizisi “Euphoria”nın iki sezonunda uyuşturucu taciri Fezco 'Fez' O'Neill karakterini oynamasıyla tanınan 25 yaşındaki aktör Angus Cloud hayatını kaybetti.

    Cloud'un ailesinin henüz kesin ölüm nedeni hakkında bir şey söylemedi ancak TMZ'ye genç aktörün yakın zamanda babasını kaybettiği ve bununla başa çıkmakta zorlandığını belirten bir açıklama yaptılar:

    "Bugün inanılmaz bir insana veda etmek zorunda kaldık. Bir sanatçı, bir arkadaş, bir erkek kardeş ve bir oğul olarak Angus, birçok yönden hepimiz için özeldi. Geçen hafta babasını toprağa verdi ve bu kayıpla yoğun bir şekilde mücadele ediyordu. Tek tesellimiz, Angus'un artık en iyi arkadaşı olan babasıyla yeniden bir araya geldiğini bilmek.

    Angus akıl sağlığıyla olan savaşı konusunda açıktı ve umarız ölümü, diğerlerine yalnız olmadıklarını ve bununla sessizce kendi başlarına savaşmamaları gerektiğini hatırlatır. Umarız dünya onu mizahı, kahkahası ve herkese olan sevgisiyle hatırlar. Bu yıkıcı kaybı sindirmeye çalıştığımız için şu anda mahremiyet istiyoruz."

    Cloud, "Euphoria"nın yannı sıra "North Hollywood" ve "The Line" gibi birkaç bağımsız filmde ve Becky G ve Juice WRLD gibi sanatçıların müzik videolarında rol almış, son olarak her ikisi de post-prodüksiyon aşamasında olan "Freaky Tales" ve "Your Lucky Day" filmlerinde oynamıştı.

    HBO'nun resmi Twitter hesabından da Cloud için bir taziye mesajı yayınlandı ve "Angus Cloud'un aramızdan ayrıldığını öğrenmek bizi inanılmaz üzdü. Son derece yetenekliydi ve HBO ve Euphoria ailesinin sevilen bir parçasıydı. Bu zor dönemde arkadaşlarına ve ailesine en derin başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top