Hesabım
    "Kızılcık Şerbeti"nin Nilay'ından Yeni Sezon Hakkında Sürpriz Açıklama

    Oyuncu Feyza Civelek, Defne Samyeli'nin YouTube programına katıldı.

    .

    RTÜK tarafından verilen rekor cezayla gündeme gelen ve sonrasında da gündemden düşmeyen "Kızılcık Şerbeti" sezon finalinin ardından bile konuşulmaya devam ediyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen sezon finalinde yaşanan olaylar, gelecek sezonda neler olabileceğine dair merakı yükseltti.

    Yeni sezonda neler yaşanacağına dair bir ayrıntı dün ortaya çıktı. Alev'in eski sevgilisi olan ve zaman zaman karakterler arasında konuşulan Rüzgar karakteri ikinci sezonda diziye dahil olacak. Rüzgar'ı kimin canlandıracağı henüz belli değil.

    "Kızılcık Şerbeti"ne Yeni Oyuncu: Rüzgar Geliyor!

    Diğer bir ayrıntı da Nilay karakterine hayat veren, aynı zamanda da dizinin senaristi Melis Civelek'in kızı olan Feyza Civelek'ten geldi. Defne Samyeli'nin YouTube'da yayınlanan "Bir Sen Bir Ben" programına katılan Civelek, ikinci sezonda yaşanacaklara dair bir ayrıntı paylaştı.

    İlk sezonda Nilay, Abdullah Bey'in (Settar Tanrıöğen) ve Pembe Hanım'ın (Sibel Taşçıoğlu) gözüne girebilmek için tesettüre girmişti. Bu kararını da çocuğu olursa tesettüre gireceğine dair adak adadığını söyleyerek açıklamıştı.

    Ancak oyuncunun açıklamalarına göre Nilay, yeni sezonda çocuğu doğduktan sonra başını açacak. Rüzgar'ın gelişinin Alev ve Abdullah Bey'i nasıl etkileyeceğinin yanı sıra, şimdi Nilay'ın bu hareketinin özellikle kayınvalidesi Pembe Hanım ile ilişkisini nasıl etkileyeceğini de merak ediyoruz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top