Hesabım
    Steven Spielberg'den "The Last of Us" Ekibine Mektup

    Usta yönetmen Spielberg, 3. bölümün ardından dizinin yaratıcılarına tebrik mektubu yollamış.

    HBO

    2023'e damga vuran HBO dizisi "The Last of Us" geniş çapta beğeni toplayarak büyük bir hayran kitlesi edindi. Görünüşe göre, usta yönetmen Steven Spielberg de bu hayranlardan biriymiş ve Nick Offerman ve Murray Bartlett'in Bill ve Frank rolüyle izleyici karşısına çıktığı "Long, Long Time" adlı 3. bölüm için dizinin yaratıcılarına övgü mektubu göndermiş.

    Yönetmen Peter Hoar, The Hollywood Reporter ile yaptığı bir röportajda Spielberg'in diziye olan övgüsünü ve video oyunu yaratıcısı Neil Druckmann ile birlikte HBO serisini uyarlamaktan sorumlu yazar Craig Mazin'e bir mektup gönderdiğini anlattı:

    "Ben doğrudan almadım ama The Last of Us'taki bölümümün yazarı, tüm bölümlerin yazarı Craig Mazin'e gerçek bir Spielberg mektubu geldi. Bunu benimle, Nick Offerman, Murray Bartlett ve [görüntü yönetmeni] Eben Bolter ile paylaştı. Temel olarak, bir grup orta yaşlı erkek, idolleri tarafından tanındıkları için ciyaklamaya başladı. Sanırım, muhtemelen herkesin kim olduğunu biliyordu ama benim kim olduğumu bilmiyordu. Ve şimdi muhtemelen unutulmuştur."

    Video oyunu ve dizi uyarlamasında, Joel ve Ellie karakterleri, Ellie'ye Amerika'da eşlik etme yolculuklarında Bill adlı bir karakterden yardım ister. DizideJoel'i Pedro Pascal, Ellie'yi ise Bella Ramsey canlandırıyor. Bill, duygusal derinlikten yoksun, huysuz bir birey olarak tasvir edilir ve onlara arayışlarında gönülsüzce yardım eder.

    Dizi Yetmedi Biraz Daha Dağılmaya İhtiyacım Var Diyenlere "The Last of Us" Gibi Filmler!

    İlişkileri hakkında çok az bilgi verilmesine rağmen Bill'in bir zamanlar bir partneri olduğu bilgisi verilir. Daha sonra, partneri Frank'in onu terk ettiği ve enfekte olduktan sonra kendi canına kıyarken Bill'in keşfetmesi için acı, küskün bir mektup bıraktığı ortaya çıkar. Bu yıkıcı olay, Bill'i hayata küstürür ve duygularını çok az dışa vurmasına neden olur.

    Dizi, bu küçük yan hikayeyi aldı ve onu on yılı aşkın bir süreye yayılan nefes kesici bir aşk hikayesine dönüştürdü. Mutlak bir umutsuzluk anında, iki adam birbirini keşfeder ve mümkün olan en güçlü bağı kurar. Bununla birlikte, motor nöron bozukluğunun bir çeşidi veya ALS ile boğuşan Frank, hayatın mevcut haliyle devam etmesinin imkansız olduğunun farkına vardığında, yolculukları yürek burkan bir yere evrilir. Sonuç olarak Bill, Frank'siz yaşamanın amaçsız olduğu sonucuna varır ve ikisi birlikte kendi hayatlarına son verir.

    Bu Dizileri İzlemek Hiç Kolay Değil: "The Last of Us" Gibi Duygusal Açıdan Yıkıcı Diziler

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top