Hesabım
    "Jack Ryan" 4. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

    Prime Video "Jack Ryan"ın final sezonu için tarih verdi.

    Prime Video

    Prime Video, John Krasinski başrollü aksiyon dizisi "Jack Ryan"ın 4. sezonunun başlangıç tarihini açıkladı. Aynı zamanda final sezonu da olan yeni sezon 30 Haziran'da başlıyor.

    "Jack Ryan"ın üçüncü sezonu geçtiğimiz Aralık ayında yayınlanmıştı. İki sezon arasındaki 6 ay, dizinin iki sezon arasındaki en kısa bekleme süresi oldu ve hayranları sevindirdi. Ancak yeni sezondaki tek değişiklik bu kadar kısa sürede gelmesi değil, normalde sekizer bölümden oluşan sezonların aksine final sezonunda yalnızca 6 bölüm var.

    Ayrıca dizinin yayınlanma şekli de değişiyor. Önceki üç sezonda tüm bölümler aynı anda Prime Video kütüphanesine eklenirken, dördüncü sezon ikişer bölümlük bloklar halinde birer hafta arayla yayınlanacak. Böylece ilk bölümün 30 Haziran'da prömiyer yapmasının ardından, 7 ve 14 Temmuz'da gelen bölümlerle sezon tamamlanacak.

    Yeni macerada, Ryan artık yeni CIA Başkan Vekili ve iç yolsuzluğu ortaya çıkarmakla görevlendirildi. Bunu yaparken, ülkenin savunmasızlığını ortaya çıkarabilecek bir dizi şüpheli gizli operasyonu ortaya çıkarır. Bu sırada bir uyuşturucu karteli ve terör örgütü güçlerini birleştirmektedir.

    "Jak Ryan"da John Krasinski'ye; Wendell Pierce, Michael Kelly, Betty Gabriel, Abbie Cornish, Michael Pena ve Louis Ozawa eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top