Hesabım
    Danimarkalı Yönetmen Nicolas Winding Refn'in Favori 10 Filmi!

    "Pusher" filmleri ve "Bleeder" ile tanınan yönetmen favori filmlerini paylaştı...

    46 yaşındaki Danimarkalı senarist, oyuncu ve yönetmen Nicolas Winding Refn favori filmlerini sinemaseverler ile paylaştı. Kara OyunGucciSadece Tanrı AffederJodorowsky's DuneDying of the Light ve Neon Şeytan gibi yapımlarla bilinen Nicolas Winding Refn'in favori 10 filmine yakından bakın. Keyifli seyirler!

    Kaynak

    #1

    Tokyo Drifter

    #2

    The Battle of Algiers "24 yaşındayken ilk filmim Pusher'ı yaptım. İlk filmimde teknik ve görsel olarak yaptığım herşeyi bu filmden ve Cannibal Holocaust'tan aldım"

    #3

    Vampyr "Vampyr bana her zaman daha önce gördüğüm gizemli bir rüyayı hatırlatıyor. Vampyr filmi her zaman benim içimde bir yerlerde gösterimine devam ediyor ve ne zaman bir film yapmaya kalkışsam mutlaka bu filmi öncesinde izlerim"

    #4

    The Night of the Hunter "The Night of the Hunter sinemanın gücünün mükemmel bir örneği. Söylenilen bir söz vardır; "Bir resim bin kelimeye bedeldir" diye. Bu sözün karşılığı niteliğinde bir film diyebilirim"

    #5

    Videodrome "Bu film seks ve şiddetin gerçek bir karşılığı" 

    #6

    Flesh of Frankkenstien "Bu film keşke ben yapmış olduğum dediğim tek filmdir"

    #7

    Başarının Tatlı Kokusu "Oyunculuk, yönetmenlik, müzik ve sinematografinin mükemmel bir uyarlaması, bu film sinemadır"

    #8

    My Life As a Dog "Bu filmi erken yaşlarımda annemle birlikte izlemiştim. "Hayat Güzeldir" dışında mutluluktan ağladım tek film budur"

    #9

    Beauty and The Beast 

    #10

    Branded to Kill

    #10

    The Texas Chainsaw Massacre "14 yaşıma kadar bu film izlememiştim. New York'ta film beni buldu. Film, bütünüyle, normalliğin dışında işleyen, duygusal bir terörün açıkça ortaya konuşudur"

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top