Hesabım
    Hollywood'dan Son Haberler!

    Kim hangi yapımın kadrosuna dahil oldu, kim hangi ünlü yönetmenin filminde başrol kaptı, hepsi galerimizde!

    Son dönemde Hollywood camiasından pek çok yeni proje haberi geliyor. Ünlü yönetmenlerin film gelişmeleri olduğu gibi kimi eski filmlerin yeniden çekilecek olacağı haberleri de bir hayli fazla. Biz de bu aralar Hollywood'ta ne var ne yok sizler için derledik. Kim hangi ünlü yönetmenin projesine dahil oldu, hangi klasik film yeniden çekilecek, hangi ünlü oyuncu beklenen bir filmin kadrosuna dahil oldu, hepsi bu galerimizde!

    Rachel McAdams Doctor Strange'in Kadrosunda!

    Romantik yapımların aranan oyuncusu Rachel McAdams Toronto Film Festivali'nde Wrap'e verdiği röportajda merakla beklenen Marvel yapımı Doctor Strange filminin kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Çekimleri yönetmen Scott Derrickson imzasıyla Kasım'da başlayacak olan yapımın kadrosunda Sherlock'un yıldızı Benedict Cumberbatch, Oscar ödüllü oyuncu Tilda Swinton ve 12 Yıllık Esaret filminin Oscar adayı oyuncusu Chiwetel Ejiofor yer alıyor. The Wrap'te yer alan habere göre bu sezon ekranlara veda edecek olan Hannibal dizisinin elit canisi Mads Mikkelsen filmin kötü adamı olarak düşünülüyor. Merakla beklenen yapım 4 Kasım 2016'da vizyona girecek.

    Olivia Cooke Yeni Steven Spielberg Yapımında!

    Ülkemizde 6 Kasım'da vizyona girecek olan Me and Earl and the Dying Girl'de izleyeceğimiz Olivia Cooke, yeni Steven Spielberg yapımında başrolü kaptı! Ünlü yönetmenin yeni filmi Ready Player OneErnest Cline'in 2011 yılı imzalı romanından uyarlanacak. Distopik video oyunu türü bir gelecek olan Oasis'in 2044 yılında geçen yapımda Art3mis karakterini canlandıracak olan Cooke, filmin erkek başrolünün, çözülmesi durumunda mutlak güç vadeden video oyunlarındaki en büyük rakibi olarak boy gösterecek. Film İngiltere'de 22 Temmuz 2016'da vizyona girecek.

    Warner Bros'tan Akira Üçlemesi Geliyor!

    Hollywood'un senelerdir gündemde olan ancak bir türlü raftan indirilmeyen Akira üçlemesi projesi nihayet gerçekleşiyor. Katsuhiro Otomo'nün ünlü distopik bilimkurgu mangası serisinin beyazperde macerasına Yıldızlararası'nın ünlü yönetmeni Christopher Nolan da dahil olacak. Nolan'ın bir sonraki yapımının vizyon tarihi Warner Bros tarafından Temmuz 2017 olarak açıklanmış, ancak yapımın ne olacağı açıklanmamıştı. Kulis dedikodularına göre adı sır gibi saklanan yapım Akira üçlemesinden başka bir yapım değil! Ancak Nolan'ın projeye yapımcı mı yoksa yönetmen olarak mı katılacağı konusunda henüz bir dedikodu yok.

    Warner Bros 

    Jennifer Lawrence Red Sparrow'da mı?

    Deadline'ın haberine göre Oscar ödüllü genç oyuncu Jennifer LawrenceJason Matthews'ın casusluk romanından Fox bünyesinde beyazperdeye uyarlanacak olan yapımın yörüngesinde dolaşıyor. Justin Haythe'ın senaristliğini üstleneceği yapımın yönetmen koltuğunda ise Lawrence'la Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 1 ve Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 'de birlikte çalışmış olan Francis Lawrence oturacak. Çağdaş Rusya'da geçecek olan yapım, devlet istihbarat subayı Dominika Egorova'nın Sovyet sonrası istihbarat biriminin sert kurallarına rağmen hayatta kalabilme çabasını konu alacak.

    Disney'den Yeni Mary Poppins Filmi!

    Variety'de yer alan habere göre Disney, Alice Harikalar Diyarı'nda ve Cindirella'nın ardından eski Mary Poppins filmini de live-action türü bir film olarak seyircilerle buluşturacak. Projenin yönetmen koltuğunda ise Into the Woods'tan tanıdığımız Rob Marshall  oturacak. P.L. Travers'ın çocuk kitaplarını temel alacak yapım, orijinalinin 20 yıl sonrasını konu alacak ve sihirli bakıcının Banks ailesiyle olan maceralarına yenilerini ekleyecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top