Hesabım
    Jason Momoa Başrollü Western Film "The Last Manhunt"tan İlk Görseller!

    Dune'dan sonra Jason Momoa'yı The Last Manhunt'ta izleyeceğiz.

    DC'nin sevilen kahramanı Aquaman ile yakından tanıdığımız, Dune'un Duncan Idaho'su olmasıyla daha çok sevdiğimiz Jason Momoa'nın yeni projesi bir film olacak. Western film, The Last Manhunt adını alıyor. The Last Manhunt'tan ilk görseller ise resmi olarak paylaşıldı.

    Jason Momoa, The Last Manhunt'ın senaryosunu, aynı zamanda yürütücü yapımcı olan Thomas Pa’a Sibbett ile birlikte kaleme aldı. Film, gerçek bir hikayeye dayanıyor. Willie Boy ve sevgilisi Carlota, Mohave çöllerine doğru yol alırlar. Nedeni ise Willie'nin babasıyla yüzleşmeye çalışırken yanlışlıkla onu öldürmesidir. Şerif ise öldürüldüğünü düşündükleri kabile liderinin katilini bulmak için iki kızılderili iz sürücü ile birlikte arayışa çıkar. Bir süre boyunca kaçmayı başaran ikili, gazetelere sahte haberlerin basılmasıyla birlikte iyice baskı altına alınacaklardır. Trajik aşk hikayeleri, ölüm ve tabii çöl sıcağı üzerlerine çökecektir.

    The Last ManHunt'ta Willie Boy'a Martin Sensmeier; Carlota'ya Mainei Kinimaka hayat veriyor. Zahn McClarnon'ı Carlota'nın babası, Lily Gladstone'u annesi olarak izleyeceğiz. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Raoul Trujillo, Brandon OakesTantoo Cardinal gibi isimler yer alacak. Jason Momoa'nın karakteri ise Big Jim olacak. 

    The Last Manhunt, Chemehuevi kabile üyesi Joshua Tree'nin anlattığı ve sözlü olarak yayılan hikayeye dayanıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Christian Camargo oturuyor. Camargo, aynı zamanda Şerif Frank Wilson'a hayat veriyor. Film için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi.

    The Last Manhunt

    The Last Manhunt

    The Last Manhunt

    The Last Manhunt

    The Last Manhunt

    The Last Manhunt

    The Last Manhunt

    The Last Manhunt

    The Last Manhunt

    The Last Manhunt

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top