FilmSever
25 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Oğuzhan Uğur gerçekten oynamış. Filme BA-YIL-DIM. kırkyalan ve pist e göre daha başarılı ve komikti. Konusu orta dercedeydi ve seneryoyu beğendim sonunda bir düşüş ve kalkış yaşadım buda benim filmlerde arayıp da bulamadığım birşey çok hoşuma gitti 💜
Neden bu kadar kötü yorumlar gelmiş anlamıyorum bir insanı bu kadar mı çekemeyen olur? Filmdeki o zekice espriler olsun cinsel içerikli şakalar olsun hepsinin dozu yerindeydi. 12 günde çekilen bir film olması kenarda dursun müthiş bir şeydi. Kötü yorumları okuyup moral düşürmek yok! Herkesin emeğine sağlık başarılarınızın devamını diliyorum :)
Uyarmışlar ki 7+ 13a ve cinsel içerik işareti. beyefendi yazıyor saga sola begenmedim çok cinsel icerikti argo vardı. La arkadaş sen daha nasıl bir filme gittiğini dahi bilmiyorsun ve eleştirmenlik rolüne giriyorsun. De haydi be kardeş de haydi.
gayet güzeldi arkadaşımla gittik oda çok beğendi izlemeden film hakkında kötü yorum yapanlara aldırmayın enes baturun filminden kat kat iyi bir film kesinlikle izlenmeli
Gayet güzel ve keyifli bir film Oğuzhan Uğuru takip edenler biliyordur zaten film çok kısa bir zamanda çekildi Çok acımasız eleştirilere gerek yok gitmeden boş yorumlar yapmayın lütfen keyif alabileceğiniz bir film.
bir youtube filmi gibi olmadığını söyleyebilirim bel altı çok küfür olabilir ama zaten komedi filmi Aölecek izlenecek film değil ancak arkadaş ortamıyla veya tek başına sizi gülme krizine sokabilecek bir film
Bence çok güzel,eğlenceli ve komikti. Evet +18 kısımlar vardı fakat zaten ülkemizin mizahı bununla ilerlemiyor mu? Beğenmeyenleri anlarım,tercihleri farklıdır,+18 olmasını sevmemişlerdir fakat bir kaç hakaret gördüm beğenen kişilere söylenen. Herkesin zevki,fikri farklıdır. Senin sevmediğin bir şeyi sevdi diye ona aptal,gerizekalı yada + 18 olduğu için sapık demesi, 'acilen hayatlarına çeki düzen vermeliler' demesi de gerekmez değil mi? Maalesef herkes kendini sevip sayıyor işte, o kişiler için de yazık olduğunu düşünüyorum. Onlar çok fazla düşünemiyorlar çünkü. Film gayet güzel, mizah sevenlere eğlenceli. Ayrıca sonunda ki sürpriz de çok güzeldi. Spoiler vermeyeceğim çok :)
Ne diyeceğimi bilmiyorum ama oğuzhan uğur normal hayattada fazla küfür eden biri filme kötü diyenler de küfüre katlanamayan insanlardır. Küfürden haz duyan ve ya küfürü duyunca korkan insanlar için bir film değil diğer taraftan oğuzhan uğuru seven bir insan gitmeli diye düşünüyorum. Bende sevdiğim için 5/5 veriyorum. Küfür duymak isteyenler için bir film