Dabbe 5: Zehr-i Cin
    3.5
    4.5
    İzlemek İstiyorum

Özet

Dilek eşi Ömer ile mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürmektedir. Fakat bir gün dilek bir rüya görür ve aydınlık sakin günler geçmişte kalır. Her şey Dilek'in bir rüyasıyla başlar. Rüyasında ne olduğunu anlayamadığı belirsiz suretler, kulağına şeytana dair bir şeyler fısıldarlar ve uyandıktan sonra ona normal hayatında musallat olurlar. Ömer, bu hayırsız rüyayı geçen gün yaşanan hırsızlık olayına bağlasa da, Dilek kendisine daha derin bir girdaba çeken bu cinleri artık iyiden iyiye hissetmeye başlar. Daha kötüsü Dilek’in korkusu şiddete dönüşür ve genç kadının bedeninin kontrol altına almaya başlar. Çaresiz çifti bu konuda uzman olduğu kulaktan kulağa yayılan Belkıs Hoca adındaki bir kadından yardım almak için Bitlis'in yolunu tutar… Yerli korku sinemamızda cin unsurunu en sık kullanan yönetmen olarak bilinen Hasan Karacadağ’ın yeni filminde başroller A. Murat Özgen ve Irmak Örnek.

Fragmanlar

Dabbe 5: Zehr-i Cin - Fragman 2:31
    Dabbe 5: Zehr-i Cin - Fragman
    301.379 gösterim
    Öneriler

Son Haberler

TV’de Hafta Sonu (30 Mart-1 Nisan)
    Haberler - TV Özel Dosyalar
    30 Mart 2018 Cuma
    Fantasturka Sona Erdi!
    Haberler - Festival ve Ödüller
    Ankara Kısa Filmciler Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen FANTASTURKA ‘Türk İşi Fantastik Filmler Festivali’nin…
    26 Aralık 2014 Cuma
    2014'te Türkiye'de Sinema Sektörü Ne Durumdaydı?
    Haberler - Sektörden
    Antrakt Sinema, Türkiye'deki sinema sektörünü mercek altına aldı.
    17 Aralık 2014 Çarşamba
    Fantasturka Filmleri Belli Oldu!
    Haberler - Festival ve Ödüller
    Ankara Kısa Filmciler Derneği tarafından düzenlenen FANTASURKA Film Festivali'nin gösterim programı belli oldu.
    24 Kasım 2014 Pazartesi
    İncir Reçeli 2 Zirvede!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Halil Sezai'nin başrolünü üstlendiği İncir Reçeli 2 filmi, en yakın rakibine fark atarak gişe listesinin zirvesine oturdu.
    21 Ekim 2014 Salı

Oyuncular

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar
    erenkolik
    erenkolik

14 Eylül 2014 tarihinde eklendi
    En başta ya yine Hasan Karacadağ mı diye önyargılı izlerseniz filme gitmeyin.Lakin film çookkk kötüüü diyenlere aldırmayın.Film kendisini izlettiriyor.Seri şekilde ilerliyor.Korkusever olarak beğendim.Asla filmde sıkılmak gibi bir duyguda bulunamazsınız zira filmde illa ki bi yerinde korkuyorsunuz :)
    Musa N.
    Musa N.

12 Eylül 2014 tarihinde eklendi
    çok beğendim.özellikle filmin hikayesi gerçekten yürek yakıcı.türk sinemasında asla göremeyceğiniz bir final ve çok iyi bir kurgu var filmde.hasan karacadağ artık olgunlaştı.filmlerinde derin anlamlar ve sizi sarsan korku sahneleri var.bazı şeyleri daha iyi anlamak için ve de hasan abiyi çok sevdiğim için 2.defa izleyip yorumlarıma devam edeceğim.
    Eymen17
    Eymen17

18 Mart 2021 tarihinde eklendi
    Gerçekten gerim gerim geren mükemmel ters köşe yapan efsane karacadağ filmi ben şahsen cin çarpması ndan daha çok beğendim
    Emre T.
    Emre T.

12 Eylül 2014 tarihinde eklendi
    cin çarpmasını aratmayan bir filmdi. harkulade tereddüt etmeden gidebilirsiniz...

Fotoğraflar

Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2014, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2014.