Kemal sunal denilince aklıma gelen ilk film sebebide en güzel filmi olması.Her sahnesinde güldürebiliyor bu film seyirciyi :) bunun yanında şener şen ve ilyas salman faktörüde filme ekstra bi durum katıyor 10/10
Türk sinemasının klasiklerinden. Bu tür filmlerin Beyazperde.comda daha çok yer bulmasını istiyorum açıkçası. Türk halkını yıllarca kahkahalara boğmuş bir filmin beyazperde.comda ancak 8. 9. yılında yer bulması çok üzücü. Başta Kemal Sunal ve Şener Şenin müthiş oyunculukları ile bir başyapıt bence.
türkiye gerçeği bir film.. Köy ve ağalık düzeni.. Paranın gücü.. Aşk ve duygusal içerik.. Cinsel temalara ince dokunaşlar.. Muhteşem bir türk filmi.. Güneydoğuda bir ağanın altında ezilen insanların özellikle başlık parası konusunda ezilmeleri temalı çok iyi bir türk filmi
bin defa izledim ... her defasında da gulmekten oldum ... yok boyle bır fılm. ... ozelıkle.. taksıtle karı alma .. ben aldım repliği ... dılıme dolanmıstır... 9/10...