Carlos Henk
26 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üyelik kazanmak için en iyi şansınız o. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya Whatsapp +447918641801
forever sonsuza dek ailesi ile birlikte mutlu yaşadılar bellayı sonundaspoiler: vampir olarak görüyoruz jacobla olan olayları cok komikti ona kızıp yumruk atıyor :D reneesmeyi mühürlediği icin kendisine cok seviyorum bu seriyi bu filmdeki savaş sahnesi alicein aroya gösterdiği gelecek gerçek olmasada en sevdiğim sahne 10/10
Bir final sahnesi olarak idare eder. Film genel olarak çok teenage tarzı. Oyuncular çok bayık oynuyor. Jacob'un da yanlarından hiç ayrılmaması ayrı bir komedi.
Şafak Vakti 1'e göre daha sönük gibiydi. Ama Bella'nın vampire dönüştükten sonra ki halleri bir o kadar keyif vericiydi. Edward çok sönük kalmıştı diyebiliriz. Bella bir kahraman gibiydi. Özellikle koruma kalkanı yüzünden Edward'ın düşüncelerini okuyamamasını öğrendiğimiz iyi oldu. En azından mantıksal geldi. 7,5/10
Kesinlikle mükemmel bir film tüm serilerini izledim ... Özellikle gençlerin beğendiği bu film gerçekten çok güzel gerek hikayesi gerek aksiyonlu yerleri gerek ise olay zamanlarına göre müzik uyumu tüm serileri için aynı şeyi düşünüyorum.
Serinin tümünü izledim. Konu itibarı ile ilgi alanlarım nazara alındığında oldukça antipatik gelen bir hikayesi ve başrol kadın oyuncusu Kristen Stewart var. Zaten Holywood'da en berbat oyuncu seçimlerini açık ara kazandı. Böylesine ruhsuz ve soğuk bir bakış başka bir kadın oyuncuda görmedim. Açıkçası seriden hiç hazzetmemiş biri olarak bu final filmini sıkılmadan izledim. Savaş sahnesi heyecanlıydı. Tek saçmalık Jacob'ın Renesmee'ye mühürlenme olayıydı. Neyse bitti bizde kurtulduk.
Kitabını okuduğum için daha çok severek izlediğim bir film serisi oldu. Diğer vampir filmlerinden daha güzel olduğu tartışılmaz bir gerçek. Birde Van Helsing bu alanda iyidir.
filmin ilk yarısı tamamen bulmaca çözmek gibiydi. çok heyecan yoktu. ikinci yarısı ise aynı devam ediyordu ki bende sırf gişe hasılatı için güzelim serinin sonunu iki parta bölmüşler diyordum. ama aniden o son dakikalardaki beklenmeyen kitapta olmayan bilmediğimiz bir aksiyon başladı. ve o bir kaç dakikalık heyecan filmin tümüne değdi !
alacakaranlık ççok çok çok çok güzel bir film keşke devamı gelse ama ne yazıkki devamı yok hayatım boyunca bunun kadar güzel bir film izlemedim diye bilirim hiçbir zaman bir kere bile bölümlerini asla asla ve katiyen kaçırmamışımdır .
tek isteyim devamının gelmesi film o kadar güzel ki ben de tutku haline geldi tek kelime ile muhteşemmmmm ÖTESİİ...
ben çok beğendim özellikle de Bella vampir olunca harikaydı jacob'ı dövmesi Emmet ile bilek güreşi yapması ve savaş sahnesi harikaydı resmen soluksuz izledim izlemenizi tavsiye ederim harikaydı özellikle de savaş sahnesi ve sonu