KaliteTAKİP
17 Aralık 2013 tarihinde eklendi
robert ve Zach son zamanlarındaki başarılardan dolayı (para kazanmak için )çekilmiş bir film olsada sizi hiç sıkmıyor fazla düşünmeden sadece eğlenmek için izleyin ve unutun cinsinden film diyelim tavsiye ederim iyi seyirler...
downey jr. ve galifianakisin uyumu filmi taşımaya yetti,fakat son dönem amerikan komedileri arasında en üst sıralarda yer aldığını söyleyemeyeceğim benim gözümde.zaten kısa olan süresi sürükleyici ve eğlenceli bir şekilde çabuk geçiyor ancak film bittikten sonra arkadaşlarınıza uzun süre anlatacağınız ve hep beraber hatırlayıp güleceğiniz akılda kalıcı sahnelerin sayısı yok denecek kadar az."izlenmese de olur" filmlerinden.tabii merak ediyorsanız da çok pişman kalmazsınız.çok farklı bir konusu olmayan ve ticari amaçlarla aceleyle çekilmiş hissi veren,sanki çok da özenilmediğini düşündüğüm bir komediydi.todd phillipsten yine son dönemdeki the hangoverı çok daha fazla önerebilirim kendi adıma.
Tabi güldürdüğü sahneler vardı özellikle kahve diye babasının küllerini içmeleri ve kapının uçtuğu sahne güzeldi diyebilirim ama öyle karnımı ağrıtacak kadar da güldürmedi işte klasik bir komedi-yol hikayesi sizi sıkmayan keyifli bir 100 dakika geçirtiyor izledikten sonra da unutulan filmlerden.7/10
Bir komedi klasiği bekleyerek izlenirse hayal kırıklığına uğratacaktır ama iyi vakit geçirmek için izlenebilecek keyifli bir yol filmi ''Due Date''.Sadece kadronun hatrı için bile şans vermeye değer.
Bence haftanın en iyi ve en komik filmi. Zaten kahkaha tufanı bir önceki filmi Hangover ile müthiş başarı elde eden Todd Philips bu filmin de yönetmeni o filmden de sakalı ve arızalı bir tipleme olan Zach Galifinakis bu filmde de bir benzer rolde başrol oyuncusu. Film iki zıt karakterin bir yol macerasını anlatıyor. Zach Galifinakis ve Robert Downey Jr. çok iyi bir ikili olmuşlar. Çoğu sahnede gülmekten mideme adeta kramp girdi.
Bazı yerlerinde kahkahalarımı tutamadığım bir film olmuş.Genel olarak vasatın üstünde,gülüp eğlenmek için birebir.Özellikle arabada ot içtikleri sahnede tamamen koptum diyebilirim.7/10
Çok eğlendim filmi seyrederken,Robert Downey Jr. ve Zach Galifianakis gayet iyi 1 performans sergilemişler.Hoş film eskilerden Steve Martin ve rahmetli John Candy nin Yollarda filmini anımsatmıyor değil.Zach Galifianakisin uyumak için yaptığı şey hakikaten inanılmazdı,o sahneye dikkat derim.We filmin sonu da çok hoşuma gitti özellikle,zaten sewdiğim 1 diziydi,sonunda çok iyi düşünülmüş bence(seyredenler anlayacaktır).Kısacası waktiniz warsa we çok büyük beklentiler içinde olmadan seyredin derim,Hangover tadinda zaten,tawsiye ederim,8/10
Aşırı abartılmayı haketmesede ciddi anlamda eğlendiren yeni Todd Philips numarası.Galifianakis in yarattığı garip karakterler ve akabinde davranışları diğer izleyicileri bilemem fakat beni yerden yere vurmaya yetiyor, eğlenceli vakit vaat ediyor bolca.7.5/10