Hesabım
    Gaddar
    1. Sezon
    Gaddar

    Sezon bilgisi:

    18 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 19 Ocak 2024
    68 Fotoğraf | 11 Video
    Çağatay Ulusoy
    Çağatay Ulusoy
    Sümeyye Aydoğan
    Sümeyye Aydoğan
    Onur Saylak
    Onur Saylak
    Gaddar 17.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:35
    Gaddar 17.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Gaddar 16.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:42
    Gaddar 16.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Gaddar 15.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:50
    Gaddar 15.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Gaddar
    • Fotoğraf Gaddar
    • Fotoğraf Gaddar
    • Fotoğraf Gaddar
    • Fotoğraf Gaddar
    • Fotoğraf Gaddar
    • Fotoğraf Gaddar
    • Fotoğraf Gaddar
    • Fotoğraf Gaddar
    1. sezon bölümleri
    Gaddar 1.Bölüm
    S01E01 - Gaddar 1.Bölüm
    Dağhan üç çocuklu bir ailenin en büyüğüdü.  Ailesiyle, orta halli bir mahallede mütevazı bir hayat sürmüş. Kendini bildi bileli tek gayesi ailesine yardım etmek ve onları mutlu etmek olmuştur. Kendi hayatını, sevdiği kadınla evlenmeyi dahi onlar için ertelemek zorunda kalmıştır. Bir gün babasıyla yaşadığı şiddetli bir tartışma sonrası Dağhan askere gitmeye karar verir ve olaylar başlar.
    Gaddar 2.Bölüm
    S01E02 - Gaddar 2.Bölüm
    Dağhan Samet’in ailesini korumak için Müdür'ün verdiği işi mecburen yapmaya karar verir ve Yüksel’in evine gelir ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşır, ayrıldığı sevgilisi Aydan. Yaşadığı hayal kırıklığını atlatmaya çalışırken tekinsiz tipler evi basar, Aydan ve Dağhan kendilerini tehlikenin ortasında bulur. Bir yandan bu tehlikeden kurtulmaya çalışırken bir yandan parçalanmış aşklarını umutsuzca tamir etmeye çalışırlar.
    Gaddar 3.Bölüm
    S01E03 - Gaddar 3.Bölüm
    Gürkan tüm baskılarına rağmen Aydan’dan bir itiraf alamamıştır bu sebeple onu salıverip izlemeye devam eder. Aydan, Dağhan’ı ele vermemek için dirense de aralarındaki öfke bir türlü dinmek bilmez. Şengül ise, kocasının uğruna öldüğü ve tek güvencesi olan paranın kaybolmasından sonra toparlanamamıştır.
    Gaddar 4.Bölüm
    S01E04 - Gaddar 4.Bölüm
    Yaşadığı son olaylardan sonra Dağhan’ın psikolojisi iyice bozulur. Üstelik annesinin de babasının da ondan sakladığı şeyler vardır. Kimseye güvenemez hale gelir. Aydan’ın da Dağhan’dan gizlediği bir sırrı vardır, aralarının düzeleceğini umarak Dağhan’a bir teklifte bulunur.
    Gaddar 5.Bölüm
    S01E05 - Gaddar 5.Bölüm
    Dağhan, yeni hedefine odaklanırken, Enver ise ona tuzak kurmaya kararlıdır. Ancak Yağmur'a verdiği söz nedeniyle Dağhan'a doğrudan saldıramamaktadır. Bu yüzden, Dağhan'ın tetikçi olduğunu kanıtlayarak onu içeri sokmaya çalışır. Aynı zamanda babasıyla çatışan Enver, Yağmur ile hızla evlenmeye karar verir. Bu kararı öğrenen Ekber Baltacı'nın sert tepkisi, iki aileyi karşı karşıya getirir.
    Gaddar 6.Bölüm
    S01E06 - Gaddar 6.Bölüm
    Oğlunun son yaptıklarından sonra Yağmur'dan kolay kolay vazgeçmeyeceğini anlayan Ekber, Davut'u tehdit eder. Artık evde olan Yağmur, babasıyla arasını düzeltmeye çalışır, ancak Ekber'in tehditi Davut'un psikolojisini iyice bozmuştur. Öte yandan Enver'i Yağmur'dan ayırmak için harekete geçen Ekber'le oğlu aralarındaki gerilim iyice tehlikeli bir hal alır. Enver'in bu işten sıyrılmak için bulduğu çözüm, Ekber'i delirtir. Bu zamana kadar bir canavar olmadığını söyleyen Ekber, artık her şeyi yapabilecek noktaya gelir.
    Gaddar 7.Bölüm
    S01E07 - Gaddar 7.Bölüm
    Dağhan artık Ekber’in çok tehlikeli olduğunu düşünür, ailesine zarar vermeden onu ortadan kaldırmak için Müdür’e ihtiyacı vardır. Bu sırada Dağhan’a Şirketten yeni bir hedef gelir. Dağhan hedefini alt etmenin peşindeyken kader de onun için çıkılması zor bir yolun ağlarını örmeye başlar.
    Gaddar 8.Bölüm
    S01E08 - Gaddar 8.Bölüm
    Enver yaşadığı travmadan sonra Yağmur’un desteğiyle kendini toparlamaya çalışır aynı zamanda babasına karşı yenilmeyeceğini göstermek için hemen düğün hazırlıklarına koyulur. Davut’un Enver’e kızgınlığı devam ederken Enver kendini affettirmenin yollarını arar.
    Gaddar 9.Bölüm
    S01E09 - Gaddar 9.Bölüm
    Enver’in tutuklanmasıyla evde olaylar giderek büyür. İnsanlara rezil olmak bir yana Davut kızının hayatından şüphe duyduğu için artık evlilik işinden tamamen vazgeçer ve Yağmur’u da buna ikna etmeye çalışır. Bu mevzu Fatma ve Davut arasındaki ihanet gerginliğinin de harlanmasına neden olur. Enver hapse düşmekten kurtulmak için babasına karşı son kozunu kullanır.
    Gaddar 10.Bölüm
    S01E10 - Gaddar 10.Bölüm
    Dağhan Aydan’ı kurtarmak için birçok engelle savaşmak zorundadır. Ekber onun zor durumda olmasını kullanarak adeta oyun oynar. Dağhan Aydan’ı kurtarabilmek için herkesten yardım ister. Yaşanan bu olay aralarında olanları konuşmak için bir fırsat yaratır. Dağhan Aydan’ın başını belaya soktuğu için Enver’e bedelini ödetmeye kara verir.
    Gaddar 11.Bölüm
    S01E11 - Gaddar 11.Bölüm
    Ekber, güvenini yeniden kazanması için Kurt’a son bir şans verir fakat bu şans Kurt için zor bir sınava dönüşür. Ekber, Dağhan ve Enver’e daha büyük bir darbe vurabilmek için acımasızlığı ile nam salmış Zakkum Kardeşleri onların karşısına koymayı planlar. Enver, Zakkum Kardeşlerin piyasaya çıkması üzerine tüm iş yollarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Dağhan da Cezmi Zakkum ’un zarar verdiği bir kadını kurtarmak isterken kardeşlerin radarına takılır.
    Gaddar 12.Bölüm
    S01E12 - Gaddar 12.Bölüm
    Leylâ babasının yaptığı işleri ve ölümünün geri planında neler olduğunu öğrenebilmek için Korkut’tan yardım ister. Bu adımıyla geçmişle hesabını kapatmak isterken yeni bir belanın kapısı açmış olur. Gürkan mahallede yankı uyandıran bir vaka üzerine değerlerini ve adalet duygusunu sorgulamaya başlar.
    Gaddar 13.Bölüm
    S01E13 - Gaddar 13.Bölüm
    Korkut Leylâ ile yakınlaşabilmek için babasının ölümünü, katilini araştırmaya başlar. Bu sırada onunla yeniden görüşebilmek için çabalamaya devam eder. Dağhan, Leyla ve Korkut arasındaki bağlantıdan haberdar olur, onu Korkut’tan uzaklaştırmak ister. Bu konu ikili arasında bir hesaplaşmaya döner. Leylâ’nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri onu bir seçim yapmaya zorlar.
    Gaddar 14.Bölüm
    S01E14 - Gaddar 14.Bölüm
    Dağhan, Korkut’u elinden kaçırınca ailesinin ve Aydan’ın güvenliğinden emin olmak için onlardan haber almaya çalışır ancak Aydan’a bir türlü ulaşamaz. Bu konuda Gürkan’dan yardım alır. Korkut kurduğu pusuyla Dağhan’ı ele geçirmeyi başarır. Amacı iki aşığı bir araya getirip acı çektirmektir.
    Gaddar 15.Bölüm
    S01E15 - Gaddar 15.Bölüm
    ağhan’ın, Korkut ve kardeşleri yüzünden yaşadıkları onun dünyasında büyük etkiler bırakır. Gaddar olmanın bedelini ailesine ödettiği için pişmanlık duyan Dağhan, babasının ölmeden ona verdiği nasihatlere kulak vermeye ve hayatını değiştirmeye karar verir. Ailesine ve babasının emaneti olan dükkâna sahip çıkar.
    Gaddar 16.Bölüm
    S01E16 - Gaddar 16.Bölüm
    Dağhan’dan ayrılan Aydan çok öfkeliyken Oya bu durumdan gayet memnundur. Aydan, Enver’le iş birliği yapıp Dağhan’ı kızdırmanın yollarını arar. Kaset meselesi yüzünden Dağhan’la gerginliği devam ettiğinden Enver bu iş birliğini kabul eder. Yağmur, Enver’le yaşadığı son olaydan sonra gördüklerini hazmedemez ve aile evine geri döner. Fatma, Dağhan’ın da Aydan’dan ayrıldığını öğrenince hem Enver’i hem Dağhan’ı karşısına alıp durumu düzeltmeleri için akıl verir.
    Gaddar 17.Bölüm
    S01E17 - Gaddar 17.Bölüm
    Dağhan Korkut’un kurduğu oyunu vaktinde çözemezse sevdiklerini kaybedecektir. Müdür, Dağhan, Kurt ve Enver birlik olup rehineleri kurtarmaya çalışırken Korkut’un türlü engellerine takılırlar. Zamanla yarıştıkları için başka kollardan da destek almak zorunda kalırlar.
    Gaddar 18.Bölüm
    S01E18 - Gaddar 18.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top