Hesabım
    Gönül Dağı
    4. Sezon
    Gönül Dağı

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 9 Eylül 2023
    258 Fotoğraf | 27 Video
    Gönül Dağı 140.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:56
    Gönül Dağı 140.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Gönül Dağı 139.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:59
    Gönül Dağı 139.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Gönül Dağı 138.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:04
    Gönül Dağı 138.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    4. sezon bölümleri
    Gönül Dağı 104.Bölüm
    S04E01 - Gönül Dağı 104.Bölüm
    Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen Gedelli Kasabası yine bildiğimiz gibidir… Amcaoğulları işleri büyütmüş hayallerindeki Bilişim Vadisi'ni kurmuştur. Roket çalışmaları için izin almakla uğraşan TVR, beklemedikleri bir tehlike ile karşılaşırlar. Roketin düşmesi nasıl engellenecektir? Amcaoğullarının çocukları okula başlayacaktır. Okulun ilk günü neler olacaktır? Selma Öğretmen, yıllardır verdiği sözü tutmuştur. Ali'den gelen haberle Selma kendisini beklemediği bir durum içinde bulur. Ali ne yapacaktır?
    Gönül Dağı 105.Bölüm
    S04E02 - Gönül Dağı 105.Bölüm
    Taner, Veysel ve Ramazan, roket incelemesi için gelen heyeti Gedelli'de misafir ederler. Roket atışının gerçekleşeceği anda Taner bir şey fark eder. Atış gerçekleşecek midir? Cemile ve Veysel, yıllardır hayal kurdukları bir şeye sahip olurlar. Hayalleri gerçekleştiği an Veysel'in başına ne gelecektir?
    Gönül Dağı 106.Bölüm
    S04E03 - Gönül Dağı 106.Bölüm
    Roket parçasının patlaması sonucu ağır yaralanan Veysel hastaneye kaldırılır. Veysel yaşayacak mı? Taner, Veysel'in yaralanmasından dolayı kendini suçlayarak bir karar alır. Taner'i kim durduracaktır? Selma annesinin ısrarıyla görücü usulü buluşmaya gitmeyi kabul eder.
    Gönül Dağı 107.Bölüm
    S04E04 - Gönül Dağı 107.Bölüm
    Veysel'in uyanmasıyla herkes rahat bir nefes alır. Ancak tahlil sonuçları iyi çıkmamıştır. Acı haberi duyan Veysel'in tepkisi ne olacaktır? Muammer, Taner'i affedebilmek için bir şart sunar.
    Gönül Dağı 108.Bölüm
    S04E05 - Gönül Dağı 108.Bölüm
    Veysel, fizyoterapi sırasında genç bir çocukla karşılaşır. Çocuğun bir hayalini gerçekleştirmek için amcaoğullarından yardım ister. Asker eğlencesi sırasında neler yaşanacaktır? Taner, Selma'yı mutlu edecek bir şey yapar. Taner ne yapacaktır? Ramazan, Veysel'in isteğini gerçekleştirmek için çabalarken Asuman ile aralarında neler yaşanacaktır?
    Gönül Dağı 109.Bölüm
    S04E06 - Gönül Dağı 109.Bölüm
    Taner duygularının farkına varır ancak Zafer ve ailesi Selma'yı istemeye gelecektir. İsteme sırasında neler yaşanacaktır? Asuman müziği bırakmaya karar verir. Ramazan'ın gönlü buna razı olmaz. Ramazan'ın Asuman'a sürprizi nedir? Ailesi Veysel'e destek olurken Yusuf okulda çocukların babasıyla dalga geçmesiyle bir karar verir.
    Gönül Dağı 110.Bölüm
    S04E07 - Gönül Dağı 110.Bölüm
    Roket yatırımı için TVR Havacılık'a heyet gelecektir. Amcaoğulları her şeyin hazır olduğunu zannederken roketin olmadığını fark eder. Amcaoğulları roketi nasıl bulacaktır? Ramazan, Asuman için hayal ettiği Saz Evi'ni başka birisi kiralamıştır. Ramazan bu sorunu nasıl çözecektir? Erkan, Yeşim'in kalbini kazanmak için Filiz'den yardım ister. Filiz, Erkan'a nasıl yardım edecektir?
    Gönül Dağı 111.Bölüm
    S04E08 - Gönül Dağı 111.Bölüm
    Taner ve Selma, bir süre ilişkilerini gizli tutmaya karar verirler. Şimdi kasaba sakinleri bu ilişkiyi nasıl keşfedeceklerdir? Aynı sırada kasabada bir elektrik kesintisi meydana gelir. Amcaoğulları ailesi bu sorunun üstesinden gelmek için bir çözüm ararlar. Veysel, bu sorunu nasıl çözecektir? Öte yandan, Yeşim, setteki çalışanlarla Erkan ve Filiz'i savunurken bir kavga başlatır. Yeşim'in kariyeri, bu olayın ardından nasıl etkilenecektir?
    Gönül Dağı 112.Bölüm
    S04E09 - Gönül Dağı 112.Bölüm
    Selma ve Taner'in ilişkilerini herkes kasabada öğrenir. Zafer, intikam almak için Fazıl'a ne söyleyeceğini düşünür. Veysel, kızına bakarken evde yangın çıkar. Baba ve kız yangından kurtulabilecekler mi? Döndü ve Halime, Hüseyin'e kasabadan birini bulurlar. Bu buldukları kişi olan Ramazan ve Asuman'ı nasıl etkileyecektir?
    Gönül Dağı 113.Bölüm
    S04E10 - Gönül Dağı 113.Bölüm
    Erkan, Yeşim'e duygularını ifade etmeye ve açılmaya karar verir. Yeşim'in bu açıklamaya tepkisi merak konusudur. Rıfat, ayağının durumunu diğerlerinden gizler. Ciritçi Abdullah'a giden Rıfat, ondan ne talep edecektir?
    Gönül Dağı 114.Bölüm
    S04E11 - Gönül Dağı 114.Bölüm
    Taner, Selma ile ilgili ilişkilerini etkileyecek bir karar verir. Taner cesaretini toplayabilecek midir? Taner ve Ramazan, Veysel için bir icat yapmaya karar verirler. Amcaoğulları ne yapacaktır? Asuman, Ramazan'ın kitabını yarışmaya yollar.
    Gönül Dağı 115.Bölüm
    S04E12 - Gönül Dağı 115.Bölüm
    Öğretmenler günü için Taner, Selma'ya çok güzel bir sürpriz hazırlar. Taner ne yapacaktır? Öğrenciler, Gülsüm Öğretmen'e özel bir gösteri yapar. Gösteri nasıl gerçekleşecektir? Veysel'in ayağını hissetmeye başlaması bütün aileyi çok mutlu eder.
    Gönül Dağı 116.Bölüm
    S04E13 - Gönül Dağı 116.Bölüm
    Muammer, Veysel'le lunaparkta vakit geçirdikten sonra kalp krizi geçirir. Haberi duyan Amcaoğulları, Ciritçi, Hüseyin ve Döndü, telaşla Ankara'ya doğru yola çıkar. Tedavisi süren Muammer için hastanede kritik süreç başlar.
    Gönül Dağı 117.Bölüm
    S04E14 - Gönül Dağı 117.Bölüm
    Aile büyükleri kardeşleri barıştırmak için toplandığında Elif, Muammer'in vasiyetini getirir. Vasiyette ne yazmaktadır? Ciritçi, ikinci kez evladını kaybetmenin acısıyla mağaraya sığınır. Mağarada itikafa giren Ciritçi, rüyasında oğluyla ilgili ne görecektir?
    Gönül Dağı 118.Bölüm
    S04E15 - Gönül Dağı 118.Bölüm
    Taner, Ali sayesinde Selma'nın doğum günü olduğunu öğrenir. Hazırlık için zamanı olmayan Taner'in yardımına yakınları koşar. Taner'in Selma'ya doğum günü sürprizi ne olacaktır?
    Gönül Dağı 119.Bölüm
    S04E16 - Gönül Dağı 119.Bölüm
    Taner ve Selma'nın cenaze dolayısıyla evliliği ertelediğini fark eden Döndü beklememelerini söyler. İsteme için hazırlık yapan Taner ve Selma, aşırı heyecanlıdır. İsteme merasimi sırasında neler yaşanacaktır? Ciritçi, Muammer'in vasiyeti sayesinde karşısına çıkan tayı emanet edinir.
    Gönül Dağı 120.Bölüm
    S04E17 - Gönül Dağı 120.Bölüm
    Gedelli kasabası sakinleri tuvaletlerin tıkanmasıyla ne yapacaklarını şaşırır. Belediye ekipleri sorunu çözmeye çalışırlar ancak tıkanıklığın kaynağını bir türlü bulamazlar. Münir Başkan, amcaoğullarından yardım ister. Amcaoğulları sorunun kaynağını bulurlar.
    Gönül Dağı 121.Bölüm
    S04E18 - Gönül Dağı 121.Bölüm
    Selma öğretmen, öğrencileri mantardan zehirlendiği için soruşturma sürecine girer. Öğretmenlik mesleği tehlikeye giren Selma üzüntüyle içine kapanır. Taner sözlüsünün yüzünü güldürebilmek için sürpriz nişan töreni hazırlamak ister. Bu sebeple amcaoğulları, Cemile ve Asuman'dan yardım ister.
    Gönül Dağı 122.Bölüm
    S04E19 - Gönül Dağı 122.Bölüm
    Amcaoğulları roketi geliştirmek için çalışmaya geri döner. Hüseyin ve Adile'nin nikahı sonrasında beklemedikleri bir şeyle karşılaşırlar. Neler yaşanacaktır? Selma, soruşturma devam ettiği için öğretmenlik mesleğine ara vermek zorunda kalır. Öğrencilerine veda etmek için okula gider.
    Gönül Dağı 123.Bölüm
    S04E20 - Gönül Dağı 123.Bölüm
    Roketin ikinci kez patlamasından sonra kasabalıların evlerine zarar gelmiştir. Kasabalılar amcaoğullarından şikayetçi olurlar. Taner, bir yandan roketin patlamasının sebebini araştırırken, diğer yandan kasabalının baskısıyla karşılaşır. Amcaoğulları bu durumda ne yapacaktır?
    Gönül Dağı 124.Bölüm
    S04E21 - Gönül Dağı 124.Bölüm
    Taner, bütün borçları üstüne aldığı için Veysel'le aralarında gerginlik yaşanır. Amcaoğulları farklı işlerde çalışmaya başlar. Veysel ve Taner barışacak mıdır? Kenan ve Elif, bebekle ilgilenirken bebeğin annesi ortaya çıkar.
    Gönül Dağı 125.Bölüm
    S04E22 - Gönül Dağı 125.Bölüm
    Taner ve Selma, kayalıklardan düşen Yasemin'i hastaneye yetiştirir. Selma, yaptığı kötülükleri öğrendiği halde yaşam mücadelesi veren Yasemin'e destek olur. Yasemin yaşayacak mıdır?
    Gönül Dağı 126.Bölüm
    S04E23 - Gönül Dağı 126.Bölüm
    Amcaoğulları, borçlarını ödeyebilmek için çalışmaya geri döner. Kasabalının bir derdine çare bulacak bir icat geliştirirler. Kasabalının bu icada tepkisi ne olacaktır?
    Gönül Dağı 127.Bölüm
    S04E24 - Gönül Dağı 127.Bölüm
    Amcaoğulları kasabasının güvenini bir kez daha kazanmıştır. İşlerine devam ederken, bir profesör ve ekibi kasabanın roket çalışmasıyla ilgilenmek istediklerini belirtirler. Amcaoğulları, bu yardım talebi karşısında nasıl bir tavır takınacaklardır?
    Gönül Dağı 128.Bölüm
    S04E25 - Gönül Dağı 128.Bölüm
    Taner, Ramazan ve Veysel, deprem konusunda bir icat geliştirmeye karar verirler. Çalışmalar devam ederken Selma’nın iş için bir yere gitmesi gerekir. Taner, Selma’ya duyduğu özlemden dolayı yanına gitmek için acele ederken kaza geçirir. Kaza sonucunda Taner, kime çarpacak?
    Gönül Dağı 129.Bölüm
    S04E26 - Gönül Dağı 129.Bölüm
    Asuman’ın öğrencisi türkü yarışmasına katılmak ister. Öğrencisine yardım edebilmek için Asuman ne yapacaktır?
    Gönül Dağı 130. Bölüm
    S04E27 - Gönül Dağı 130. Bölüm
    Veysel, Ramazan, Asuman ve Cemile, düğün için şarkıcı aramaya başlar. Çocuklar organizasyona dahil olmadığı için aileleriyle yarışa girer. Düğüne hangi ünlü gelecektir?
    Gönül Dağı 131.Bölüm
    S04E28 - Gönül Dağı 131.Bölüm
    Elif aşerdiğini Kenan’a söyler. Bu sefer kolay yerden geldi diye sevinen Kenan amcaoğullarının yardımıyla ne yapacaktır? Filiz ve Erkan, mezun oldukları liseye pilav gününe giderler. İrem ve Çetin ile karşılaşan ikili ne yapacaktır?
    Gönül Dağı 132. Bölüm
    S04E29 - Gönül Dağı 132. Bölüm
    Keriman'ın dönüşüyle birlikte Selami eşine karşı yabancılık çeker. Japonya'dan misafirleri gelen Keriman'a amcaoğulları yardım eder. Ramazan'ın misafirlerden birini yanlışlıkla kaybetmesiyle neler yaşanacaktır
    Gönül Dağı 133. Bölüm
    S04E30 - Gönül Dağı 133. Bölüm
    Mihriban hastanede tedaviye başlar. Adile, bebeklere bakmak için yardıma gelir. Rıfat’ın borçları olduğunu öğrenen Adile, plan yapmak için hanımları toplar. Rıfat’ın borçları nasıl ödenecektir?
    Gönül Dağı 134. Bölüm
    S04E31 - Gönül Dağı 134. Bölüm
    Amcaoğulları, Rıfat’a yardım edebilmek için annesini hapisten çıkaracak deliller aramaya köye giderler. İpucu toplamaya başlayan amcaoğullarının başına neler gelecektir? Rıfat evinde çıkan yangın sonrası kendini suçlarken beklemediği bir haberle yıkılır.
    Gönül Dağı 135.Bölüm
    S04E32 - Gönül Dağı 135.Bölüm
    Gedelli’de Ramazan Bayramı sevinci yaşanırken, amcaoğulları yeni icatlarından sinyal gelmesini beklemektedir. Ali, Yusuf ve Ramazan Jr., bayram günü ortalıktan kaybolurlar. Amcaoğulları çocukları nerede bulacaktır?
    Gönül Dağı 136.Bölüm
    S04E33 - Gönül Dağı 136.Bölüm
    Taner, gördüğü rüyaların etkisiyle Selma'yı kaybetme duygusu yaşamaya devam eder. Amcaoğullarıyla deprem aleti için tam gaz çalışmaya devam eder. Selma Taner'in korkusu için endişelenir. Selma, Taner'i nereye gitmeye ikna edecektir?
    Gönül Dağı 137.Bölüm
    S04E34 - Gönül Dağı 137.Bölüm
    Selma, hastanede ameliyata alınır. Taner kazaya sebep olan Ufuk'un peşine düşer. Amcaoğulları Taner'in hastanede olmadığını geç fark ederler. Ufuk'u yakalayan Taner'i kim durduracaktır?
    Gönül Dağı 138.Bölüm
    S04E35 - Gönül Dağı 138.Bölüm
    Evine geri dönen Selma, karmaşık duygular içerisindedir. Etrafındaki herkes ve her şey ona yabancı gelmektedir. Selma ve Taner bu zorlu süreci nasıl atlatacaktır? Fazıl, Fidan sayesinde Selma'nın geçmişte tuttuğu günlüğü hatırlar. Amcaoğullarına bu günlükten bahseder.
    Gönül Dağı 139.Bölüm
    S04E36 - Gönül Dağı 139.Bölüm
    Amcaoğulları deprem icadı sayesinde TRT’de bir programa davet edilirler. TRT Binasında amcaoğulları ve kızlar neler yaşayacaktır? Kenan bir yanlış anlaşılma ile Cemile’yi hamile zanneder. Veysel’e bu mutlu durumu haber verir.Cemile gerçekleri söyleyecek midir?
    Gönül Dağı 140.Bölüm
    S04E37 - Gönül Dağı 140.Bölüm
    Gönül Dağı 141. Bölüm
    S04E38 - Gönül Dağı 141. Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top