Hesabım
    Kuruluş Osman
    5. Sezon
    Kuruluş Osman

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 4 Ekim 2023
    179 Fotoğraf | 21 Video
    Kuruluş Osman 160.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kuruluş Osman 160.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kuruluş Osman 158.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:45
    Kuruluş Osman 158.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    5. sezon bölümleri
    Kuruluş Osman 131.Bölüm
    S05E01 - Kuruluş Osman 131.Bölüm
    Osman Bey fetih için hazırlık yaparken Konya'dan gelen haber saraya yıldırım gibi düşer. Sultan Mesud zehirlenmiştir. Ok yaydan çıkmıştır. Türk'ün Sultanı'nı seçmek için gayrı mücadele başlamıştır.
    Kuruluş Osman 132.Bölüm
    S05E02 - Kuruluş Osman 132.Bölüm
    Cerkutay, Yenişehir Sarayı’na dönmüştür. Onun dönüşüyle sarayda bir bayram havası oluşur. Fakat Cerkutay artık o eski Cerkutay değildir. Osman Bey’lere kızgındır. Cerkutay ve Osman Bey’in arasında neler yaşanacaktır?
    Kuruluş Osman 133.Bölüm
    S05E03 - Kuruluş Osman 133.Bölüm
    Osman Bey, Sultan Mesud’un bıraktığı Hazine’den haberdar olmuştur. Osman Bey, Yakup Bey’in hakimiyetini kıracak tek şeyin hazine olduğunu düşünmektedir. Osman Bey’in böyle düşünmesinin sebebi nedir?
    Kuruluş Osman 134.Bölüm
    S05E04 - Kuruluş Osman 134.Bölüm
    Üstad Gera'nın gelişi, Uçlar'da büyük bir karmaşaya neden olur. Üstad Gera hemen hamlesine başlar, Osman'ın en güvendiği kişiyi en güvendiği yerde öldürmeye kararlıdır. Peki, Vasilis Boran'ı öldürebilecek midir?
    Kuruluş Osman 135.Bölüm
    S05E05 - Kuruluş Osman 135.Bölüm
    Osman Bey, Yenişehir Sarayı'na düzenlenen baskının ardından daha da kararlı hale gelir. Asla boyun eğmeyecektir ve yerinde durmayacaktır. Bu saldırıyı gerçekleştirenler bedelini ödeyeceklerdir ve fetih hareketi durmayacaktır. Ancak Osman Bey ayrıca hazinenin çalındığını öğrenir. Osman Bey, Moğol hükümetine ödenmesi beklenen vergiyi ödemenin yolunu bulabilmek için ne yapacaktır?
    Kuruluş Osman 136.Bölüm
    S05E06 - Kuruluş Osman 136.Bölüm
    Osman Bey yurduna hükmetmeye kalkanlara karşı geri adım atmayacaktır. "Ya hürriyet ya kara toprak!" diyerek kararlılığını ortaya koyar. Osman Bey'in hamlesi ne olacaktır?
    Kuruluş Osman 137.Bölüm
    S05E07 - Kuruluş Osman 137.Bölüm
    Kuruluş Osman 138.Bölüm
    S05E08 - Kuruluş Osman 138.Bölüm
    Karacelasun ve nökerleri Uç Pazar’a baskın verir. Mehmet Bey olay üzerine çok öfkelenir. Her şeyden Osman Bey’i sorumlu tutar. Baskında Uç Pazar’da verilen kayıp çok mu fazladır? Baskında kimler zarar görecektir?
    Kuruluş Osman 139.Bölüm
    S05E09 - Kuruluş Osman 139.Bölüm
    Karacelasun intikamını almakta kararlıdır. Osman Bey’e karşı yeni bir planı vardır. Osman Bey ise Orhan Bey’i vazifelendirir. Orhan Bey Karacelasun’u alt edebilecek midir?
    Kuruluş Osman 140.Bölüm
    S05E10 - Kuruluş Osman 140.Bölüm
    Kuruluş Osman 141.Bölüm
    S05E11 - Kuruluş Osman 141.Bölüm
    Orhan Bey’in Holofira’yı pazardan kaçırması Saadet Hatun’la Malhun Hatun’u karşı karşıya getirir. Malhun Hatun, Saadet Hatun’a karşı nasıl bir tavır takınacaktır?
    Kuruluş Osman 142.Bölüm
    S05E12 - Kuruluş Osman 142.Bölüm
    Orhan, Alaeddin ve Mehmet Beyler; Karacelasun'a karşı var güçleriyle savaşırlar. Karacelasun'un üstünlüğü nasıl kırılacaktır? Oklar, Ayhan Ağa'yı göstermektedir. Osman Bey'in içine düşen şüphe onu hakikate nasıl götürecektir? Üstat Gera'nın gerçek yüzü nasıl ortaya çıkacaktır?
    Kuruluş Osman 143.Bölüm
    S05E13 - Kuruluş Osman 143.Bölüm
    Osman Bey'in kuracağı devletin ayak sesleri duyulmaya başlamıştır! Osman Bey artık müstakil beylik olmuştur! Yenişehir'de dualar ve şenliklerle karşılanan bu haber bütün uçlara yayılır.
    Kuruluş Osman 144.Bölüm
    S05E14 - Kuruluş Osman 144.Bölüm
    Saadet Hatun, Ülgen Hatun'a Cerkutay'ın çaşıtlık yaptığını söyleyerek Ülgen'i tehdit eder. Ülgen Hatun öğrendiklerinden sonra ne karar verecektir?
    Kuruluş Osman 145.Bölüm
    S05E15 - Kuruluş Osman 145.Bölüm
    Osman Bey, devlet olma yolunda atacağı adımlar için çoktan harekete geçerken Karacelasun, Osman Bey’in safında duranlara bedel ödetecek ve Uraz Bey’in obasını basacaktır. Osman Bey’in önünü kesmek isteyen Görklü Han ise kanlı bir savaş için harekete geçer.
    Kuruluş Osman 146.Bölüm
    S05E16 - Kuruluş Osman 146.Bölüm
    Orhan Bey, Olivia ve Kite Tekfuru Leo'ya gider. Prenses Maria'yı onlara vereceğini söyler. Orhan Bey ne yapmaya çalışmaktadır? Onu bu duruma sürükleyen sebep nedir? Holofira ve Orhan'ın aşkı bütün bu olanlardan nasıl etkilenecektir?
    Kuruluş Osman 147.Bölüm
    S05E17 - Kuruluş Osman 147.Bölüm
    Osman Bey, Yakup Bey’i vuranların Türkler’in arasını açmak istediğinin farkındadır. Osman Bey, Yakup Bey’i kimin vurduğunu bulabilecek midir? Osman Bey’in yeni iki düşmanı vardır artık.
    Kuruluş Osman 148.Bölüm
    S05E18 - Kuruluş Osman 148.Bölüm
    Taceddin Noyan, Mehmet Bey'le konuşmak için Uç Pazar'a gider. Mehmet Bey, Taceddin Noyan'a karşı nasıl bir tavır takınacaktır?
    Kuruluş Osman 149.Bölüm
    S05E19 - Kuruluş Osman 149.Bölüm
    Efendisiyle Elçim Hatun ve yengesi Ayça, Orhan Bey hakkında konuşurken, Elçim Hatun'un dile getirdiği övgülerin ardında yatan gerçek duygular nedir? Gündüz Bey, Osman Bey'e kayı birliğini sağlamak amacıyla bir toy düzenleme önerisinde bulunur.
    Kuruluş Osman 150.Bölüm
    S05E20 - Kuruluş Osman 150.Bölüm
    Osman Bey büyük bir savaşa girdiklerinin farkındadır. İmren Tegin'i yanıltacak bir oyun kurmaktadır. Osman Bey, Atranos'u fetheder gibi görünüp Kite'ye yürüyecektir.
    Kuruluş Osman 151.Bölüm
    S05E21 - Kuruluş Osman 151.Bölüm
    Gonca Hatun'un kervanına saldırı olur. Alaeddin Bey bu saldırı esnasında Gonca Hatun'lara yardım eder. Eski günlerdeki gibi sırt sırta dövüşen Gonca ve Alaeddin arasındaki küskünlük nereye kadar sürecektir?
    Kuruluş Osman 152.Bölüm
    S05E22 - Kuruluş Osman 152.Bölüm
    Osman Bey yeni bir oyun kurmaktadır. "Düşümüz ömrümüzden uzundur yolumuz atlarımızın aşacağından çetindir" diyerek ordusunu hedefine hazırlamaktadır.
    Kuruluş Osman 153.Bölüm
    S05E23 - Kuruluş Osman 153.Bölüm
    Osman Bey, Katalan birliğini tuzağa düşürür. Ordu sayısını ve güzergahlarını öğrenmek ister. Osman Bey’in planı nedir? Katalan’lar üzerinden nasıl bir oyun kuracaktır?
    Kuruluş Osman 154.Bölüm
    S05E24 - Kuruluş Osman 154.Bölüm
    Boran ve Konur'un kavgası obada büyük ses getirmiştir. Osman Bey onlar hakkında ne hüküm verecektir? Olivia, alplar arasındaki bu kavganın kendi faydalarına olduğunu düşünür, bunu kullanmak için bir şey yapacak mıdır?
    Kuruluş Osman 155.Bölüm
    S05E25 - Kuruluş Osman 155.Bölüm
    Osman Bey bir yanda İmren Tegin'e hamle yapacakken öte yandan Uç Pazar'ı kurtarmak için harekete geçer. Osman Bey Uç Pazar'a yeniden Germiyan sancağını astırır. Bu zafer Germiyan ve Kayı arasındaki ilişkileri nasıl etkileyecektir?
    Kuruluş Osman 156.Bölüm
    S05E26 - Kuruluş Osman 156.Bölüm
    Neslihan ve Güven karşılarına çıkan tüm engellerin ardından yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Serhan onlara kurduğu oyunun patlayacağı anı keyifle beklerken, Güven ve Neslihan aşkın her engeli aşacağı inancına kendilerini kaptırmıştır. Fakat bu aşk, kardeşliklerini yeni yeni kabullenen Yaman ve Alaz’ı eski günlere döndürecek gibidir. Alaz’ın Asi’ye olan aşkı ise aralarındaki sınıf farkıyla sınanmak üzeredir. Aşkları bu sınavı da aşacak kadar kuvvetli midir?
    Kuruluş Osman 157.Bölüm
    S05E27 - Kuruluş Osman 157.Bölüm
    Evladının canı tehlikede olan Osman Bey bütün oyunları bozmakta kararlıdır. Ulcay ile karşı karşıya gelen Osman Bey fitneyi bitirmek için nasıl bir plan kuracaktır?
    Kuruluş Osman 158.Bölüm
    S05E28 - Kuruluş Osman 158.Bölüm
    Osman Bey kendisine kurulan tuzağa karşı var gücüyle mücadele etmektedir. Kurulan tuzakta karşı tarafta Boran'ı da gören Osman Bey yüzleştiklerinde Boran'a ne yapacaktır? Boran'ın ölümü Osman Bey'in elinden mi olacaktır?
    Kuruluş Osman 159.Bölüm
    S05E29 - Kuruluş Osman 159.Bölüm
    Tam savaş başladığı anda Yunus Emre savaş meydanına gelir. Yunus Emre'nin gelişiyle iki taraf arasındaki husumet nasıl bir boyuta taşınacaktır?
    Kuruluş Osman 160.Bölüm
    S05E30 - Kuruluş Osman 160.Bölüm
    Osman Bey, tekfurla anlaşan Yakup Bey ve İbrahim Bey 'e karşı asla geri durmayacağını ifade eder. Mekece Kalesi'ni kendisine av bellediğini söyleyen Osman Bey, kaleyi ele geçirmek için nasıl bir yol izleyecektir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top