Hesabım
    Prime Video "Fallout" Dizisine 2. Sezon Onayını Verdi

    Amazon MGM Studios, büyük beğeni toplayan diziyi ikinci sezon için yeniledi.

    Prime Video

    Amazon Prime Video, bilim kurgu aksiyon-komedisi "Fallout"u ilk sezonun yayınlanmasından yalnızca bir hafta sonra, ikinci sezon için yeniledi.

    Ünlü Bethesday Softworks oyunlarından ilham alan dizinin arkasında "Westworld" yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy var. Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    "Fallout" Prime Video orijinal yapımları içinde bugüne kadarki en iyi eleştirilerden bazılarını aldı. İzlenme oranlarına dair resmi veri yayınlanmamış olsa da dizinin bugüne kadarki en iyi üç Amazon yapımından biri olduğu belirtiliyor.

    Amazon MGM Studios başkanı Jennifer Salke yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    Jonah, Lisa, Geneva ve Graham bu çığır açıcı, çılgın gösteriyle dünyayı büyülediler. Bu ikonik video oyununun hayranları için çıta oldukça yüksekti ve şu ana kadar seriye milyonlarca yeni hayran kazandırarak beklentilerini aşmış gibi görünüyoruz… Sadece bir hafta sonra ikinci sezonu duyurmaktan ve izleyicileri Fallout'un gerçeküstü dünyasında daha da ileriye götürmekten heyecan duyuyoruz."

    "Fallout" Ekibi 2. Sezon Planları Hakkında Konuştu

    Dizinin ikinci sezon siparişi pek de sürpriz olmadı çünkü, yapım büyük ölçüde New York ve Utah'ta çekilen ilk sezonun ardından, ikinci sezonunu Kaliforniya'da çekmek için 25 milyon dolarlık vergi indirimi elde etmişti. Buna göre yeni sezonun bütçesi 152 milyon dolar olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top